Inaugurem amb teatre visual

 In actualitat

El nou Llevant Teatre obre la seva programació el divendres 6 i diumenge 8 d’octubre, amb una comèdia visual que ha girat per Europa dirigida per Joan Cusó:  Les rois fainéants (Els reis mandrosos)

La companyia Cocotte, porta a Granollers una obra tendra, de narrativa divertida i emocionant que explica la monòtona i resignada vida dels treballadors d’una antiga fàbrica a la regió francesa de la Dordonya. A Les rois fainéants (Els reis mandrosos) després de quatre generacions els treballadors lluiten per sobreviure resignats a la monotonia del treball, l’avorriment i la mancança de canvi en la seva vida quotidiana. L’arribada d’una carta inesperada trencarà les seves vides i compartirem amb aquests entrañables personatges els últims moments d’aquesta fàbrica tan peculiar abans del cataclisme final.

El món reduït de la fàbrica esdevé una terra de ningú, on els personatges s’involucren en una batalla perduda i on els objectes apareixen de vegades com crosses, a vegades com cossos juganers, entremaliats, amb qui sovint s’hauràn de combatre. L’escenografia concebuda com un artefacte poètic, és un gran guinyol, una màquina viva on apareixen i desapareixen objectes i personatges.

Aquest espectacle, dirigit per Joan Cusó, conegut pel públic general com a un dels actors de Vol Ras, “té com a referents i font d’inspiració els personatges i els materials dels espectacles de la Cia de teatre Les Deschiens dirigits per Jéromê Deschamps i Macha Makeieff; els referents cinematogràfics de Jacques Tati i la utilització lúdica-imaginativa dels objectes, el so i el moviment” explica la companyia.

El nou Llevant Teatre programarà els divendres a les 21 hores i diumenges a les 19 hores. Les entrades es poden comprar a www.llevanteatre.cat i www.escenagran.cat i a les taquilles del Teatre Auditori dc, dj i dv de 17 a 19:30 o a les taquilles de Llevant Teatre una hora abans de l’espectacle.